torsdag 4 mars 2010

Läkarkontroll

Idag är Tyra exakt 10 veckor gammal och har blivit stora tjejen! 62,5 cm lång och nästan 6 kilo tung! Japp, en riktig tungviktare är hon ;)
Idag på BVC träffade vi även läkaren som gjorde tappra försök att både lyssna och känna på Tyra. Men som den bestämda unga dam hon är ville hon inte alls ha någon som lyssnade på hennes hjärta och lungor, så hon satte igång att skrika för full hals. Skrikandet fortsatte ända tills vi gick där ifrån, men läkaren lyckades i alla fall komma fram till att allting såg bra ut. Vi får hoppas att Tyra visar sig från en bättre sida när vi träffar läkaren nästan gång, vid 6 månaders kontrollen.

Annars rullar livet på i makligt tempo. Micke har gått tillbaka till jobbet så jag och Tyra underhåller oss bäst vi vill under dagarna. Förhoppningsvis blir det ännu varmare snart så vi kan bli lite flitigare med barnvagnsprommenaderna - men det är väl bara att vänta och ha tålamod med vädergudarna under tiden.

Född Djurgårdare ;)

2 kommentarer:

  1. ja vi gjorde den själv, vi köpte ett kitt på jättekul här i Lund, jag vet inte om dem säljs någon annanstans men de va där jag hittade dem. Va hyfsat lätt att göra men man måste nog ha en sovandes bebis när man gör de :P För man ska hålla handen 3 minuter i gjutmassan.. :P

    SvaraRadera
  2. Ja, fler promenader vore trevligt. :) Sällskap nån dag igen kanske??

    SvaraRadera